STEALMСъвременно обучение, представляващо световна образователна практика, от тази година се реализира и в езиков център DEUTSCH KORREKT.


Учениците ще имат възможността да участват в комплексно обучение по науки, технологии, инженерство, изкуства, езици и математика, най-актуалното в света и то в последната му разработка. На проектен принцип, децата от 6 годишна възраст (предучилищен клас и по-големи) , ще учат за света около себе си, как работят технологиите, каква е логиката в програмирането, къде е математиката в живота и всичко това под формата на езиково обучение чрез изкуство и мотивирано желание за знания. Английският език е водещият език в програмата по уникална система за учене и развитие във високия потенциал (Top Level Thinking) и знанията, които придобиват учениците са задълбочени и в същото време, развиващи логическо и творческо мислене в децата. А когато се развиват личности, уверени и със самочувствие, идват и високите резултати! За малко по-големите ученици (от 3 клас до 7 клас)  има клуб дебати на английски език ( подготовка и явяване на международното състезание World Scholar’s Cup, на което вече втора година, възпитаници в програмата са златни медалисти от световния кръг в надпревара с техни връстници от 56 държави).
Във Facebook страницата на STEALM Academy можете да се сдобиете с повече информация за провеждането на академията: организация, събития и новини във връзка с дейностите и концепцията на иновативното обучение.
Там ще видите и видео с малкия Тони, който тази година е в 1 клас и се обучава в STEALM програмата на обучение през изминалата година. Той обича да рисува и апликира и стана инициатор на проект по своя мечта – да обикаля света и да посещава различни държави, като разказва на съответните местни езици. В първата серия от своето пътешествие Тони посещава 7 държави и говори на 5 езика. https://www.youtube.com/watch?v=6cq8qL-2WYo&feature=youtu.be

STEALM на английски за деца от 5 години до 4ти клас. 
Всеки понеделник от 16.30 ч. до 18 ч.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Coupons